Rietdekkersbedrijf B Batema

Onderhoud en reparatie rieten dak

Dakonderhoud wordt meestal per uur op regiebasis gedaan.

Als men dit laat aannemen, gaat een rietdekker waarschijnlijk nooit te laag met zijn prijs zitten. Hij heeft vanzelf meer kijk op de staat van uw dak dan u.

Hij weet hoe hij een lage prijs kan verantwoorden, door minder bossen stopriet erin te steken, wat over vegen en klaar, dit scheelt niet alleen veel riet, maar vooral uren.

Minder vakkundig personeel

Zo werkt het dus bij ons beslist niet. Bij ons krijgt u een gratis dakinspectie en vooraf een richtprijs, dit is beslist geen vaste prijs. De uiteindelijke prijs zal in de meeste gevallen later lager uitvallen, maar kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats, dan pas onze concurrerende prijs.

Mocht u zaken met ons willen doen, alle advies is gratis.

Antimosbehandeling

Goed onderhoud is het behoud van uw dak, in dit verband kunt u denken aan een anti mos/alg spray behandeling voor een bedrag van € 2,25 per m² ex BTW met Biomos.

Brandvertragende behandeling

Een brandvertragende spray behandeling met Vurex, hier geven wij de voorkeur aan, kost u € 12,75 per m² ex BTW. Uitgaande van een dak van 200 m² met een goede bereikbaarheid vanaf een ladder en dekstoeltjes. Binnen een straal van 75 KM vanaf Damwoude. Voor grotere of kleinere panden, vraag dan naar de speciale prijzen, alle prijzen zijn ex BTW.           

Ook riet op uw dak?
Laat ons u terug bellen!
Vakfederatie Rietdekkers