Rietdekkersbedrijf B Batema

Rietdekker

Rietdekkersbedrijf Riettotaal staat u ter dienst voor alle werkzaamheden die betrekking hebben op rieten daken. U kunt van ons ambachtelijke rietdekker service verwachten, zonder hier onnodig veel voor te hoeven betalen. We rekenen een eerlijke en duidelijke prijs voor onze diensten en u komt niet voor onverwachte verrassingen achteraf te staan. Alles wordt vooraf volledig met u doorgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Bovendien werken we met materialen van de beste kwaliteit, zodat u kunt rekenen op een duurzaam resultaat.

Offerte aanmaak

Voordat er met de werkzaamheden begonnen wordt, wordt er eerst een offerte opgesteld. Hierin wordt volledig omschreven wat de werkzaamheden precies zullen gaan inhouden en hoeveel dit gaat kosten. Het kan voorkomen dat er nog zaken worden aangepast of dat u verzoekt om extra werkzaamheden. Deze zullen dan logischerwijze buiten de offerte vallen. Uiteraard krijgt u hier ook een volledig overzicht van, zodat u weet wat de aanvullende kosten zullen bedragen en hoe deze zijn opgebouwd. Alles wordt zorgvuldig met u overlegt en bij u aangegeven.  Het opstellen van een offerte kan bij rietdekker Riettotaal voor onder meer het vervangen van een volledige dakconstructie of enkel het rietgedeelte of voor het vervangen van uilenborden. 

Neem contact op 

Om u te kunnen informeren over alle mogelijkheden die ons bedrijf te bieden heeft, kunt u ons bereiken per telefoon op 0511-425672 of mobiel op 06-10339469. U kunt ons ook mailen via info@riettotaal.nl. We maken dan gelijk een afspraak om al uw wensen te bespreken. Een offerte kan dan aan de hand hiervan heel gemakkelijk worden opgesteld. 

Ook riet op uw dak?
Laat ons u terug bellen!
Vakfederatie Rietdekkers