Rietdekkersbedrijf B Batema

Rietdekker Drachten

De Rietdekker levert u het mooiste rietendak van Drachten en omstreken

De Rietdekker uit Damswoude, op enkele kilometers rijden van Drachten, stelt u graag de vraag: wat is volgens u een goed dak? Wanneer voor u de uitstraling van belang is, willen wij u graag eens voorstellen te denken aan een rietendak. Welke andere daksoort heeft zoveel uitstraling? Landelijk, knus, gezellig of in andere gevallen juist modern: een rietendak kan bijdragen aan dit soort uitstralingen. Samen met u kijkt De Rietdekker welke rietendakconstructie het beste bij uw pand past. En wanneer het zover is steken wij als rietdekker zeker de handen uit de mouw!

Een nieuw dak of renovatie: De Rietdekker nabij Drachten weet wel van aanpakken!

Er is veel mogelijk wanneer het gaat om het leggen van een rietendak. De constructie is van groot belang. Met een schroefconstructie, bijvoorbeeld, kunnen wij duurzaamheid en brandveiligheid garanderen. Maar ook wanneer u alreeds de trotse bezitter van een rietendak bent, kunt u bij ons aan de bel trekken. Hoewel de meeste rietendaken vandaag de dag duurzaam gelegd kunnen worden, met bovendien oog voor brandveiligheid, zijn rietendaken nu eenmaal nu en dan aan vervanging toe. De Rietdekker heeft hier ervaring mee en weet hoe we de renovatie kunnen uitvoeren.

Uw dak op met De Rietdekker nabij Drachten

Kunnen wij het dak op? De Rietdekker nabij Drachten zorgt voor een degelijk dak, van goede kwaliteit. Doordat wij kwaliteit in het hoogste vaandel hebben, zal uw rietendak langer mee gaan, tot soms wel 40 jaar of langer. Voor meer informatie over duurzaamheid, maar ook over de brandveiligheid en constructies kunt u gerust eens rondneuzen op deze site. Een belletje is eveneens altijd welkom, net als uzelf, uiteraard. We zien u dan ook graag terug bij De Rietdekker in Damwoude, nabij Drachten!

Ook riet op uw dak?
Laat ons u terug bellen!
Vakfederatie Rietdekkers