Rietdekkersbedrijf B Batema

Rietdekker Leeuwarden

Een stevig en uniek dak boven uw hoofd met De Rietdekker: dé rietdekker van Leeuwarden en omstreken

Een rieten dak geeft een warme en knusse uitstraling aan uw huis: daar weet De Rietdekker nabij Leeuwarden alles van. De Rietdekker in Damwoude is het bedrijf in Leeuwarden en omstreken dat u aan een uniek en kwalitatief uitstekend dak kan helpen. Met jaren aan ervaring op zak beklimmen wij uw dak om deze van het beste riet te voorzien. Daarmee zetten we, samen met u en geheel gericht op uw smaak, een eeuwenoude traditie voort. Of u nu in een landelijk of in een nieuwere woonwijk in bijvoorbeeld Leeuwarden woont; riet geeft uw woning een vriendelijke touch. Dat is geen eenvoudig karwei en vereist een vakkundig en ervaren rietdekker. Die vindt u dus zeker weten in de buurt van Leeuwarden: De Rietdekker in Damwoude, om precies te zijn!

Een voordelig dak met een rietdak van De Rietdekker nabij Leeuwarden

Een rietdak is een bijzondere manier om uw huis van een dak voorzien. Het riet dat we voor uw dak gebruiken heeft al een bijzondere weg afgelegd: geimporteerd van de Nederlandse polders of, veel vaker nog, uit het buitenland. Hoe dan ook: wanneer u uw dak vakbekwaam laat leggen door een rietdekker heeft u gewis een bijzonder dak op uw woning. Een dak met oorsprong. Sterker nog: brandveilig en duurzaam zijn termen die vandaag de dag ook prima passen bij een rietendak. De Rietdekker nabij Leeuwarden kan bouwen volgens onder andere de schroefconstructie, waardoor energiebesparing voor het betreffende gebouw mogelijk is en we u bovendien een grote brandveiligheid kunnen garanderen.

Meer informatie over De Rietdekker nabij Leeuwarden

We hebben nog lang niet alle mogelijkheden van het rieten dak behandeld, want het zijn er talloze. Bel gerust eens om te vragen wat wij voor u kunnen betekenen en vergeet ook zeker niet rond te kijken op deze website. En anders maken wij van De Rietdekker nabij Leeuwarden graag eens kennis met u!

Ook riet op uw dak?
Laat ons u terug bellen!
Vakfederatie Rietdekkers